Over MM-Installatietechniek

 

Vakwerk Voor Een Zacht Prijsje!

 

MM-Installatietechniek doet niet aan een duur bedrijfspand en veel personeel. En daarom kunnen wij veel voordeliger een ketel vervangen dan collega’s die dat wel hebben. Met onze bedrijfsauto, gereedschap, jarenlange ervaring én dealerschap van alle gerenommeerde merken toeren wij langs particulieren om een perfect werkende cv ketel af te leveren en te monteren. Maar natuurlijk zijn dat niet de enigste werkzaamheden die wij voor u uitvoeren, bij ons kunt u terecht voor al uw installatievraagstukken. In de zakelijke markt zijn wij vooral bekend om onze kennis en kunde in de dikwandige cv-installaties en laswerkzaamheden.

 

  • MM-Installatietechniek is flexibel
  • MM-Installatietechniek is onafhankelijk
  • Laagste prijsgarantie voor particulieren

 

Bedrijfsfilosofie

 

"Denk vooruit, blijf dichtbij de klant"

We zijn een dynamisch bedrijf, waar samenwerken vanzelfsprekend is. Als een van de installatiebedrijven van Nederland werken wij dagelijks met onze bouwpartners aan technische oplossingen in de nieuwbouw omgeving, industrie en bestaande woningbouw.

MM-Installatietechniek is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf, waar ondernemerschap en innovatie vanzelfsprekend zijn. We zijn continu bezig om onze kennis te verbreden zodat we onze toegevoegde waarde kunnen waarborgen. Voor uw ultieme wooncomfort!

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie. Door dichtbij onze opdrachtgevers zowel zakelijk als particulier en bouwpartners te blijven staan, weten we wat hen beweegt. Vanuit deze relatie kunnen we gericht vooruit denken en samen het verschil maken. Nu en in de toekomst.

 

 

Bedrijfscultuur

 

Onze 'persoonlijke kenmerken'

 

De bedrijfscultuur van MM-Installatietechniek & MM Lastechniek. Door proactief te handelen, naast de klant te staan, mee te denken en verantwoordelijkheid te nemen, plezier te hebben in onze werkzaamheden, dragen alle medewerkers bij aan onze bedrijfsfilosofie: Denk vooruit, blijf dichtbij de klant.

Markten


Onze focus ligt op de utiliteitsbouw, woningbouw en industrie.
⦁ Hotels
⦁ Grote woningbouw projecten
⦁ Onderwijs
⦁ Zorg
⦁ Bedrijfspanden
⦁ Retail
⦁ industrie
⦁ Collectieve woonvoorziening