Voor de zakelijke markt zijn wij gespecialiseerd in dun-, dikwandige cv-installaties, ketelhuizen & laswerkzaamheden.

Installatie en inrichting van collectieve verwarmingsinstallaties gaan verder dan een cv-ketel thuis. Wij zijn ervaren in het onderhouden en installeren van dikwandig prefab verdelers en technische ruimten van bijvoorbeeld woningbouw en complexen utiliteitsgebouwen.
Wij staan voor duidelijke en heldere afspraken, korte communicatie met u en uw werkvoorbereiding, tevens worden onze werkzaamheden uitgevoerd in een ordelijke omgeving door vakkundig personeel met inzicht en ruime werkervaring garandeert een topkwaliteit.
Vanzelfsprekend kunnen wij ook de realisatie van deze stappen naar duurzaamheid bewerkstelligen; deels door het werk zelf uit te voeren en deels door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partijen.

 

Buiten alle onze technische kennis zijn wij ook gespecialiseerd en gecertificeerd in laswerkzaamheden. Wij kunnen gespecialiseerd laswerk voor u verzorgen. Hierbij gaat het vooral om de laswerkzaamheden die u uitbesteden wilt zodat de druk van uw deadline vermindert word. Inhuren en op locatie werken is hierbij ook geen probleem. Hoe complexer de technische ruimten hoe beter.

Wij kunnen u de volgende lastechnieken aanbieden:
⦁ TIG lassen
⦁ Autogeen lassen
⦁ Fotolas

⦁ RVS lassen

 

Natuurlijk zijn wij in het bezit van de vereiste VCA diploma's. Wij onderscheiden ons door een grote vakkennis, kwaliteit, inzicht, ruime ervaring en een persoonlijke benadering. Tevens zijn wij flexibel en service gericht.


Onze kennis kort samengevat:

⦁ CV en GKW verdeler/verzamelaars
⦁ Ketelhuizen en onderstations
⦁ Dikwandige koelmachine, twincoil, LBK en ketel aansluitingen
⦁ Dikwandig leidingwerk (radiatoraansluitingen, unit aansluitsets, plafond leidingen)
⦁ Las installatie werkzaamheden op de bouwplaats
⦁ Dunwandige unit aansluitsets