Quooker

De innovatieve Quooker

De innovatieve Quooker kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. De heetwaterkraan van Quooker vergroot het gemak en de efficiëntie in de keuken aanzienlijk, omdat u dankzij deze kraan altijd direct kokend water bij de hand heeft. Over de werking, voordelen en verschillende soorten leest u hier meer. Zo ontdekt u direct welke Quooker het beste bij u en uw keuken past. 

 

Hoe werkt een Quooker?

 

Quooker is het eerste keukenmerk dat een kokendwaterkraan op de markt heeft gebracht. Dankzij deze innovatie heeft u altijd kokend heet water bij de hand, maar tapt u ook net zo makkelijk warm of koud water uit dezelfde kraan. Het kokend hete water is afkomstig uit het speciale Quooker reservoir. Quooker heeft verschillende soorten reservoirs, zodat u ook dit element volledig afstemt op uw gebruik van de kraan. De keuze voor een reservoir hangt grotendeels af van het feit of u een warmwaterleiding heeft.

Door het beantwoorden van de volgende vragen weet u welk reservoir u nodig heeft:

  • Is er een warmwaterleiding aanwezig en wacht u vaak lang op warm water? Kies dan voor het waterreservoir Combi+.
  • Is er een warmwaterleiding aanwezig en hoeft u niet lang te wachten op warm water? Dan voldoet het waterreservoir PRO 3.
  • Is er helemaal geen warmwaterleiding aanwezig? Kies dan voor de Combi.

 

In het reservoir wordt het kokend hete water op een temperatuur van 110 graden Celsius bewaard. Zodra u kokend water nodig heeft, is dit dus direct beschikbaar en vult u uw pan of mok met het hete water. Naast het traditionele exemplaar is er inmiddels ook een vernieuwde versie uitgebracht. Met deze uitvoering heeft u naast kokend heet, warm en koud water ook de beschikking over bruisend en gefilterd water. Bruisend water wordt gecreëerd door middel van een CO2 cilinder, die ervoor zorgt dat er koolzuur aan het water wordt toegevoegd. Al deze mogelijkheden kiest u stuk voor stuk met behulp van de bedieningsknop. Door twee keer te drukken en te draaien, wordt de lichtring rood en heeft u beschikking over kokend heet water. Door één keer te drukken en te draaien wordt deze lichtring blauw en tapt u bruisend water. Gefilterd water krijgt u door de knop iets langer in te drukken en vervolgens te draaien.

 

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.


«   »