Nest thermostaten en beveiligingssystemen

 

Nest, vooral bekend van de slimme thermostaten, heeft als missie om een huis te realiseren dat zorg draagt voor de mensen die er wonen en de wereld waarin ze leven. De Nest Thermostat past zich automatisch aan het leefritme van de gebruiker aan en gebruikt zo alleen de noodzakelijke energie. De ingenieuze koolmonoxide- en rookmelders en de stijlvol vormgegeven beveiligingscamera's bieden optimale veiligheid. En met de intelligente deurbel van Nest zie je alles wat er voor je deur gebeurt.

Nest Thermostaat

De Nest Thermostaat zorgt voor een perfecte balans tussen energiebesparing en een warm huis. De slimme thermostaat programmeert zichzelf nadat deze een week is gebruikt. Hij leert je favoriete temperaturen kennen, verlaagt de temperatuur bij afwezigheid en leert zelfs hoe lang het duurt om de woning op te warmen. Zo verbruik je nooit teveel energie. Via een app op de smartphone of tablet is het heel eenvoudig om de temperatuur op afstand te veranderen. Nest laat dagelijks zien hoeveel energie wordt verbruikt en helpt om energie te besparen. Naast dat de kamerthermostaat veel handige functionaliteiten bevat, is het design van Nest een lust voor het oog. Voor iedere interieurstijl is een passende ring verkrijgbaar. Kies voor koper voor een warme look en ga voor roestvrij staal voor een veelzijdige uitstraling. Zwart staat mooi bij een stijlvol interieur en wit past perfect bij een minimalistisch, modern interieur.

Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder

Nest Protect is een rook- en koolmonoxidemelder die is voorzien van de nieuwste technieken. Zo test hij zichzelf automatisch, gaat tot wel 10 jaar mee en is het de eerste melder waarvan het alarm afgezet kan worden met je smartphone. Nest Protect vertelt direct wat het probleem is en kan een melding naar je mobiele telefoon sturen.

Nest Cam beveiligingscamera

Voor iedere wens is er een passende Nest Cam. Elke camera is aangesloten op het stopcontact, zodat hij geen seconde hoeft te missen. Bovendien stuurt hij handige meldingen naar je mobiele telefoon. Nest Cam is ontworpen met een volledig glazen lens en vervaardigd van hoogwaardig materiaal.

Nest Hello deurbel

Met de Nest Hello zie je meteen wie er voor de deur staat. De deurbel toont haarscherpe HD-beelden, zelfs in het donker. Door dag en nacht live te streamen kun je op ieder gewenst moment checken wat er thuis gebeurt. Ook is het mogelijk om 3 uur geschiedenis met momentopnamen te bekijken.

Wil je meer weten over de thermostaten, rook- en koolmonoxidemelders, beveiligingscamera's en deurbellen van Nest? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.