Intergas

Met een Intergas cv-ketel haalt u duurzame Nederlandse topkwaliteit in huis. Intergas staat al jaren bekend om het hoge rendement van haar cv-ketels en staat al jaar en dag vooraan met haar technologische ontwikkelingen. Door de zuinige werking van de ketels dragen ze bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Intergas werkt al jaren samen om u maximaal comfort te bieden. Bent u op zoek naar een hr-ketel met een hoog rendement en die ook duurzaam is? Dan is verwarming van Intergas de ideale oplossing

 

 

Intergas staat synoniem voor betrouwbaarheid en innovatie. Kwalitatief behoort de Nederlandse producent van verwarmingsketels al een halve eeuw tot de top. Begin jaren negentig was Intergas een van de pioniers van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die vooraanstaande positie heeft het bedrijf weten uit te bouwen. Intergas is al vijf jaar op rij marktleider in Nederland.

 

Begin jaren negentig was Intergas één van de pioniers in de ontwikkeling van HR cv-ketels. Deze hoogrendementsketels voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om u van verwarming en warm water te voorzien. Niet voor niets is Intergas marktleider op het gebied van cv-ketels in Nederland.

 

Intergas Kompakt HRE en HReco kopen

Intergas heeft verschillende series en modellen cv-ketels die te koop zijn: De Intergas Kombi Kompakt HRE en HReco. Deze zijn ontwikkeld voor elk type huishouden. Intergas maakt gebruik van een dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Dit zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht, voor een fijn comfortabel en warm huis.

Het Veilig Pakket

 

Zeker van een vakkundige geïnstalleerde en veilig werkende cv-ketel!

Wij vinden dat een vakkundige installatie uit meer bestaat dan alleen het vervangen van uw cv-ketel. Wist u dat uw rookgasafvoer gemiddeld maar één ketelleven meegaat? Het is daarom belangrijk om de gehele rookgasafvoer tijdig te vervangen. Daarom is een installatie kunt u kiezen om naast uw cv-installatie ook te kiezen voor 'Het Veilig Pakket'

 

Het veiligheidspakket kost € 125,- en is inclusief:

  • Nieuwe standaard rookgasafvoer (dak- en/of muurdoorvoer)
  • Uitgebreide koolmonoxidemeting
  • Afregelen van de ketel voor optimaal verbruik
  • Leidingcontrole op gaslekkage

*Vermelde tarieven zijn incl. installatie en BTW.