Remeha

De Nederlandse cv-ketelproducent Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. De ketels van Remeha staan bekend om hun hoge efficiënte en energiezuinige werking. Investeren in een cv-ketel van Remeha loont daardoor altijd.

 

Remeha heeft al miljoenen cv-ketels verkocht in Nederland. Efficiëntie, duurzaamheid en oplossingen die op de toekomst zijn gericht staan bij de productie hoog in het vaandel

Remeha is al ruim tachtig jaar actief als verwarmingsspecialist

 

Van Reekum's Metaal Handel, zoals het Nederlandse bedrijf van oorsprong heet, begon omstreeks 1920 als fietsenwinkel en verkocht daarna stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie. Begin jaren dertig zette Van Reekum de volgende stap en begon met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antracietkolen.

In de jaren daarna ontwikkelde de onderneming zich tot een vooraanstaande producent van verwarmingssystemen en een van de topmerken voor HR-ketels. Tegenwoordig maakt Remeha deel uit van BDR Thermea, een van de grootste producenten op het gebied van verwarmingsapparatuur in Europa. De ontwikkeling en productie van cv-ketels gebeurt nog altijd in eigen huis in de hoofdvestiging in Apeldoorn.

Remeha: vooraanstaand in innovatie en ontwikkeling

 

Om voorop te kunnen blijven lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en systemen, heeft Remeha het grootste cv-laboratorium van Nederland. Hier werken meer dan zeventig engineers aan de producten van morgen. De nadruk ligt daarbij op duurzame oplossingen om de prestaties van de producten verder te kunnen verbeteren. Zo ontwikkelde Remeha een slimme HRe-ketel die zowel warmte en warm water levert als groene stroom opwekt.

 

Het Veilig Pakket

 

Zeker van een vakkundige geïnstalleerde en veilig werkende cv-ketel!

Wij vinden dat een vakkundige installatie uit meer bestaat dan alleen het vervangen van uw cv-ketel. Wist u dat uw rookgasafvoer gemiddeld maar één ketelleven meegaat? Het is daarom belangrijk om de gehele rookgasafvoer tijdig te vervangen. Daarom is een installatie kunt u kiezen om naast uw cv-installatie ook te kiezen voor 'Het Veilig Pakket'

 

Het veiligheidspakket kost € 125,- en is inclusief:

  • Nieuwe standaard rookgasafvoer (dak- en/of muurdoorvoer)
  • Uitgebreide koolmonoxidemeting
  • Afregelen van de ketel voor optimaal verbruik
  • Leidingcontrole op gaslekkage

*De vermelde prijzen zijn incl. installatie & BTW.