Diensten

Quooker

De innovatieve Quooker kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. De heetwaterkraan van Quooker vergroot het gemak en de efficiëntie in de keuken aanzienlijk, omdat u dankzij deze kraan altijd direct kokend water bij de hand heeft. Over de werking, voordelen en verschillende soorten leest u hier meer. Zo ontdekt u direct welke Quooker het beste bij u en uw keuken past. 

Lees meer »

Cv-ketel

Een veilige en goed werkende cv-ketel is van groot belang voor uw wooncomfort. Voor de installatie van uw verwarmingsketel kan een installateur van ons u uitstekend van dienst zijn. We laten u graag onbekommerd genieten van een royale hoeveelheid warm water en een fijn verwarmd huis. Onze installateurs hebben de juiste kennis en materialen in huis om te bepalen welke cv-ketel het meest geschikt is voor bij u thuis en vervolgens een perfecte installatie te verzorgen. 

Lees meer »

Sanitair

U kunt bij ons dan ook uitstekend terecht voor renovatie en reparatie van uw badkamer en toilet. Verder leveren en installeren wij ook (design) keukenkranen en keramische producten. Samen met u wordt gekeken hoe we uw wensen om kunnen zetten in uitvoerbare plannen, zodat uw nieuwe badkamer of toilet aan al uw wensen en eisen voldoet en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lees meer »

Duurzaamheid

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het onderwerp duurzame energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw woning of bedrijfspand. 

Lees meer »